Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf düzlükına nazaran, rengine nazaran ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yangın sırasında ilk akla gelen güvenliktir. Asayiş hususunda yangının temellangıcından son aşamasına denli meselelevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın bapları gelmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category bey yet.

ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Gök Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya menşe vermemesi için kapatılmalıdır.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde yalın ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi Yangın Merdiveni Kapısı izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page